Oficiální stránky FK Železný Brod z.s.

03.06.2017 VTJ Rapid Liberec U13 - FK ŽBS Železný Brod U13

05.06.2017 12:46

03.06.2017

VTJ Rapid Liberec - FK ŽBS Železný Brod  1:8 (0:1)

 

sestava FK ŽBS :                                                   Michaler

Hnídek, Čapek, Paldus

Vepřek A., Podzimek, Brožek Jakub

Dohelský

(Kadlec, Ursta)

 

     V předposledním utkání letošní sezony jsme zajížděli na půdu VTJ Rapid Liberec, kde nás čekal domácí „B“ tým mladších žáků složený z hráčů ročníku 2005. V podzimním utkání nás soupeř příjemně překvapil snahou hrát kombinační hru po zemi a tak se očekával kvalitní a pohledný fotbal z obou stran.

     Dá se s klidem říct, že se celá první půle odehrávala jen a pouze na polovině domácího týmu. Naši hráči se snažili o trpělivé dobývání obranného valu Rapidu, avšak buď byl brankář libereckých fotbalistů ve svém počínání naprosto spolehlivý, nebo jsme útočnou akci prostě a jednoduše nevyřešili dobře. Jedinou branku první půle vstřelil Adam Vepřek, kterému se podařilo najít skulinu u přední tyče domácí brány.

     Ve druhém poločase již bylo znát, že soupeři dochází síly a tak jsme trestali „téměř“ každou chybu v jeho obranné hře. Hned zkraje druhé části hry se prosadil Mates Dohelský, po něm dvakrát Petr Čapek a během několika minut zkompletoval čistý hattrick i Mates Podzimek. U našich branek měl kromě střelců velkou zásluhu i Honza Hnídek, který si v zápase připsal čtyři čisté asistence. Soupeř se v závěru utkání přece jen odvážil na naší polovinu, a vlastně z jediné šance vsítil čestný gól, který zkazil radost Štěpánu Michalerovi, jenž se do hry během zápasu prakticky ani nedostal. V závěru ještě přidal svoji premiérovou branku za mladší žáky Kuba Brožek, a mohli jsme tak odjet z Liberce se třemi body domů. Hlavním kladem utkání však byl mimo výsledku hlavně výkon našich hráčů, jenž byl opět velmi dobrý. V posledním utkání jarní části se střetneme s týmem „E“ žáků FK Jablonec. Zápas se bude hrát v neděli 11. června v tradičním čase od 11,15 na hlavním stadionu v Turnově.

branky: 3x Podzimek, 2x Čapek, Vepřek A., Dohelský, Brožek Jakub

Vyhledávání