Oficiální stránky FK Železný Brod z.s.

06.04.2019 FK Železný Brod - Jiskra Višňová

08.04.2019 18:12

06.04.2019

FK Železný Brod - Jiskra Višňová 1:2 (1:1)

Brod poprvé na jaře prohrál

sestava FK :                                                        Kopal

Kotlár M.    Šilhán   Musílek (78.min. Olyanin)   Král

Aubrecht (56.min. Kysela)   Makula   Kotlár T.   Vanc   Picek

Hloušek

 

     Brod začal dobře a hned ve 2.min. se dostal do zakončení Kotlár T., ale vysoko přestřelil. Stejný hráč měl jasnou gólovku v 7.min., ale hlavička skončila vedle. Ve 12.min. chyboval Kotlár M., který podběhl vysoký míč a hostující Michálek se dostal sám před Kopala. Hostující hráč ale v koncovce selhal. O minutu později se radovali domácí, když centr Aubrechta našel hlavu Šilhána, který pěknou hlavičkou otevřel skóre zápasu 1:0. První půlhodinu byl Brod lepší a měl další náznaky šancí. Hosté se zhruba od 30.min. zlepšili a postupně začali zlobit. V 37.min. neuhlídali Musílek i Kotlár M. Mazánka, který přihrávkou pod sebe našel Kutílka a ten bombou nezadržitelně vyrovnal na 1:1. V závěru poločasu měli hosté další šanci, ale Kopal byl proti.

     Druhý poločas začal opatrně. Gól ale přesto přišel rychle. V 56.min. měla Višňová výhodu rohového kopu. Přetažený centr našel hostujícího hráče, kterého domácí nechali volného, následně přišla hlavička, která našla u tyče Mazánka a ten snadno skóroval 1:2. Od té doby se Brod snažil o vyrovnání. Jasnou šanci měl Kysela v 58.min. ale ze třech metrů překopl. Vyrovnání měl na kopačce Picek, který se individuálně uvolnil, ale brankář hostí  Vykoukal vytáhl skvělý zákrok. Brod hrál v závěru do plných a Višňová čekala na brejky. A těch bylo v závěru dost a hosté mohli snad čtyřikrát přidat pojistku. Gól ale hosté nedali a neproměněné šance se jim mohly vymstít. V 90,min. měl Brod roh a Hlouškův centr proletěl malým vápnem, kde bohužel žádný brodský hráč nebyl schopný tuto jasnou šanci využít a míč skončil na zadní tyčí snad 10cm vedle. V nastavení se navíc nechal zbytečně vyloučit Kotlár M. a tak Brod poprvé na jaře nebodoval.

Branky: 13.min.Šilhán – 37.min. Kutílek, 56.min. Mazánek

Rozhodčí: Zlatník   ŽK: 0:2  ČK: 91.min. Kotlár Martin   diváků: 115

„Dnes jsme hráli dobře třicet minut, ale dali pouze jediný gól. Poté nás zkušená Višňová začala přehrávat. My jsme dostali dva naivní góly, které vyrovnaný zápas rozhodly. Vyrovnat jsme sice mohli, ale také jsme mohli dostat z brejků další góly. Takže spravedlivá výhra hostí.„ uvedl za Brod Kletečka Jaroslav.

 

Vyhledávání