Oficiální stránky FK Železný Brod z.s.

06.10.2018 FK Železný Brod - FK Sedmihorky

09.10.2018 15:54

6.10.2018

FK Železný Brod - FK Sedmihorky 2:2 (0:1)

Sedmihorky v Brodě získaly bod

sestava FK ŽBS :                                                   Mařík

Aubrecht   Šilhán   Kotlár T.   Král (58.min. Šefr)

Picek   Vanc  Svoboda   Makula K.  Hloušek

Kysela (71.min. Kotlár M)

 

     Po remíze v Hrádku čekal na brodský tým Sedmihorky, které měly v tabulce o dva body více. Od úvodního hvizdu byl domácí tým aktivnější a nebezpečnější. Jenže v 17.min. hosté z ojedinělého brejku udeřili a Hořák otevřel skóre zápasu 0:1. Od té doby měl šance pouze domácí tým. Jenže Kysela, Svoboda, Picek ani Hloušek své šance nedali a tak Sedmihorky z jediné střely v poločase vedly.

     Druhý poločas byl ve znamení obrovské převahy Brodu. Hosté se stáhli do obranné ulity a pouze bránili. Hostující tým měl v brance vynikajícího Koudelku, který přiváděl domácí hráče postupem času až k zoufalství. Další tutovky totiž hostující brankář lapil Svobodovi a Makulovi. A další náznaky šancí hosté odvraceli často s velkou klikou. V 70.min. přišla chybná rozehrávka Brodu na polovině hostí a Sedmihorky podnikly rychlý kontr do otevřené obrany. A bohužel i druhá střela hostí na branku Brodu skončila gólem, když se šmudlou k tyči trefil Kroupa 0:2. A vypadalo to s domácím týmem zle. Jenže v 75.min. hosté zbytečně faulovali při rohovém kopu Vance a následnou penaltu proměnil Makula 1:2. Poté Brod dostal hosty pod drtivý tlak a odměnou bylo vyrovnání Šilhána v 82.min. na 2:2. V posledních minutách zápasu byl k vidění stejný obraz hry, kdy hosté zoufale bránili remízu, což se jim nakonec podařilo. A tak zápas skončil plichtou.

„Pro nás je to ztráta, protože jsme dnes byli jasně lepším týmem. Sedmihorky se na podzim zvedly a mají celkem dobrý tým. Nepamatuji ale, že bychom je v posledních letech takto dostali pod tlak. Bohužel jsme si nevěděli rady s brankářem Koudelkou, který to prostě na nás dlouhodobě umí. Po druhém inkasovaném gólu to vypadalo s námi bledě. Musím ale ocenit, že to naši kluci nevzdali a nakonec alespoň vyrovnali. A tak nakonec vzhledem k vývoji remízu beru.“ uvedl za Brod Kletečka Jaroslav.

Rozhodčí: Horák      ŽK: 2:2     Diváků: 128

 

 

Vyhledávání