Oficiální stránky FK Železný Brod z.s.

11.06.2017 FK ŽBS Železný Brod U13 - FK Jablonec U13

15.06.2017 13:47

11.06.2017

FK ŽBS Železný Brod - FK Jablonec  3:3 (0:3)

 

sestava FK ŽBS :                                                   Michaler

Hnídek, Čapek, Brožek Jakub

Brožek Jan, Podzimek, Vepřek J.

Vepřek A.

(Kadlec, Ursta)

 

     V posledním utkání této sezony se naši mladší žáci utkali s rezervním týmem FK Jablonec. V úvodu zápasu nic nenasvědčovalo tomu, že by se jednalo o náš nejslabší poločas v tomto fotbalovém ročníku. Během prvních deseti minut si naši hráči vytvořili celou řadu příležitostí, nicméně žádnou z nich neproměnili, a tak se ukázal soupeř z Jablonce. Po rohovém kopu se v 11. minutě utkání prosadil útočník hostů, který využil nedůrazu našich hráčů. O pět minut později přišla další standartní situace jabloneckého týmu, která dopadla jako situace předešlá. Po absolutním nedůrazu našich žáků se hosté prosadili podruhé. A aby toho nebylo málo, v 18. minutě soupeř perfektně vyřešil brejkovou situaci, kterou korunoval brankou na 0:3 z pohledu domácího mužstva. Ve zbytku první půle se pak již nic důležitého nestalo.

     Ve druhé části hry se naši hráči přece jen vzchopili a během prvních pěti minut druhého poločasu se dvakrát prosadil Mates Podzimek. Několik dalších šancí jsme ovšem dobře nevyřešili, a tak se ke slovu opět dostal soupeř, jenž své příležitosti, naštěstí pro nás, vyloženě zazdil. Pět minut před koncem se potřetí v utkání prosadil Mates Podzimek, a zápas tak skončil remízou, která je pro nás malým (velkým) vítězstvím.

     S odstupem času se dá říct, že jsme odehráli jasně nejslabší utkání v této fotbalové sezoně. Je ovšem pozitivní, že se naši hráči za takřka beznadějného stavu nevzdali, a v druhém poločase srovnali stav a především pak i samotnou hru. Teď nás již čeká zasloužený odpočinek, který si zpestříme fotbálkem každé úterý a čtvrtek od 16,00. Finální rozlučka se sezonou pak proběhne v úterý 27. června od 16,00, na kterou zveme naše malé mládežníky a s nimi samozřejmě i jejich rodiče!

branky: 3x Podzimek

Vyhledávání