Oficiální stránky FK Železný Brod z.s.

16.06.2018 Skalice u ČL - FK Železný Brod

18.06.2018 12:10

16.06.2018

Skalice u ČL - FK Železný Brod 3:1 (0:1)

Brod padl ve Skalici

sestava FK ŽBS :                                                   Kopal

Šilhán   Musílek   Maryško  Král

Kysela  (82.min. Štastný)   Makula K.  Svoboda   Kotlár T.  Hloušek (Makula Š.)

Šefr

 

     V posledním zápase letošní sezóny zajížděl Brod na hřiště třetího týmu krajského přeboru. První poločas měl hostující tým pod kontrolou a byl lepším týmem. Hned ve 3.min. měl příležitost Svoboda. Zaslouženého vedení se hosté dočkali v 16.min., kdy se prosadil Šilhán 0:1. Ve 23.min. postupoval sám na branku Šefr, ale bohužel to technicky nezvládl. Ve 26.min. ustál faul ve vápně Svoboda a následnou šanci mu nohou vyrazil domácí brankář. Ve 29.min. Makula zahrával přímý kop ze strany a pokusil se překvapit domácího brankáře přímou střelou. Ale ten vytáhl výborný zákrok a zabránil domácí od dvougólové ztráty. Ve 30.min. měl domácí Martínek tutovku, ale pálil do boční sítě. Pak Brod měl ještě několik brejkových situací, které nedokázal přesnou přihrávkou vyřešit. Ale i tak po poločase hosté zaslouženě vedli.

     Hned ve 48.min. měl Brod další tutovku, kdy Šefr znovu postupoval sám na branku, ale tentokrát ho zradilo zakončení. Poté přišel desetiminutový výpadek hostujícího týmu, kdy došlo k obratu. V 53.min. domácí vysokým míčem za obranu našli hlavu Bezouška, který krásně k tyči vyrovnal 1:1. Vzápětí domácí nastřelili břevno hostující branky. V 58.min. přišel druhý gól Skalice, který byl prakticky totožný jako první. Znovu vysoký míč za obranu, opět hlavička Bezouška a opět krásný gól tentokrát pod břevno 2:1. Vzápětí mohl vyrovnat Šefr, ale domácí brankář vyrazil na roh. V 63.min. přišlo zbytečné vyloučení Kotlára, který byl nejprve faulován. Poté neunesl narážku domácího hráče, kterého bohužel následně hlavou udeřil do hlavy. V 64.min. se blýskl zákrokem Kopal. Brod ani v deseti nerezignoval a snažil se něco s výsledkem udělat. Od vyrovnání domácí zachránil v 69.min. exbrodský Kraus, který zázračným skluzem, který se otřel o tyč, vykopl míč před prázdnou brankou na roh. V 73.min. přišel brejk do opuštěné obrany Brodu a Lebruška do prázdné branky zvýšil na 3:1. V 79.min. měl tutovku Svoboda, ale samostatný nájezd nedal. Brod hrál na riziko a dost často poté měli domácí šanci k brejku. Ale skóre se již nezměnilo. Brod tak v pětizápasové nadstavbě skončil na pěkném druhém místě a celkově na slušném pátém místě krajského přeboru.

„Dnes jsme opět hráli dobře, ale o lepší výsledek nás připravilo neproměňování šancí a hlavně herní výpadek na začátku druhého poločasu, kdy jsme na deset minut úplně odešli. Další zlomový moment bylo zbytečné vyloučení. Poté to v oslabení byla už taková divočina, kdy jsme sice měli šance, ale taky mohli inkasovat. Každopádně jsme mohli uhrát lepší výsledek Jinak za jarní sezónu musím naše hráče pochválit.“  uvedl za Brod Kletečka Jaroslav.

Branky: 53.min. a 58.min. Bezoušek, 73.min. Lebruška – 16.min. Šilhán

Rozhodčí: Bohata,   ŽK: 1:2    ČK: 0:1 63.min. Kotlárt,  Diváků: 38.

 

 

Vyhledávání