Oficiální stránky FK Železný Brod z.s.

22.04.2018 FK Železný Brod - FK Velké Hamry

24.04.2018 10:59

2.4.2018

FK Železný Brod - FK Velké Hamry 0:1 (0:1)

Brod derby prohrál

sestava FK ŽBS :                                                   Kopal

Král   Šilhán   Maryško   Aubrecht

Kysela   Vanc    Makula K.    Musílek    Hloušek (74.min. Šefr)

Svoboda (68.min. Picek)

 

     Proti prvnímu týmu krajského přeboru podal Brod sympatický výkon. Hosté mají kvalitní tým a v prvním poločase měli tři šance, které ale brankář Kopal zneškodnil. Brod měl šanci v 30.min., kdy se dostával do šance Aubrecht, ale trochu zaváhal a poté slabě vystřelil. V 33.min. Hamry vstřelili pěkný gól, když se trefil Soukup. Jednogólové vedení bylo spravedlivé.

     Do druhého poločasu Brod přeskupil řady a začal hostům zatápět. Hosté najednou ztratili svou jistotu a začali se bát o výsledek. Brod byl v druhém poločase lepším týmem, ale do vyložených šancí se moc nedostal. Diváci nebyli spokojeni s výkonem hlavního rozhodčího, který vždy když letěl míč do hamrovského vápna, vymyslel nějaký ten přestupek domácích proti pravidlům. Ale to tak někdy bohužel bývá. Korunou všemu byl neodpískaný faul na Maryška v 92.min. na hraně velkého vápna a poté následný centr Makuly do vápna, kdy byl následně pískán zase nějaký ten faul. Prostě Brod se do ohrožení hamrovské svatyně neměl šanci dostat.

„Musím dnes svůj tým pochválit, protože jsme ve druhém poločase dostali soupeře do úzkých. Hamry mají obrovskou kvalitu, ale dnes to byl hratelný soupeř. My se za svůj výkon nemusíme stydět. Stydět by se měli jiní.“ uvedl za Brod Kletečka Jaroslav.

Branka:   33.min. Soukup

Rozhodčí: Čurda ,     ŽK: 1:1,     ČK: 1:0  93.min. Kysela     Diváků: 169.

 

 

Vyhledávání