Oficiální stránky FK Železný Brod z.s.

27.06.2020 - Turnaj mladších přípravek - 44. Ročník turnaje “O skleněný míč“

02.07.2020 10:02

FK ŽELEZNÝ BROD z.s.

44. Ročník turnaje “ O skleněný míč
 

     Fotbalový klub FK Železný Brod, z.s. naplánoval turnaj pro mladší přípravky (ročník nar. 2011 a mladší)   původně na 1. května, ale ze známých důvodů byl turnaj zrušen. Postupné uvolňování zákazů umožnilo turnaj naplánovat na sobotu 27. června. Na přípravu turnaje nebylo moc času, ale přesto se podařilo pořadatelům sehnat celkem 14 velice kvalitních týmů. Z Jabloneckého okresu se kromě dvou domácích týmů přihlásila pouze přípravka FA JBC ročník 2012. Turnaj byl rozlosován do dvou sedmičlenných skupin, kde týmy hrály systémem každý s každým. Následně první čtyři týmy ze skupin postoupily do finálové skupiny a ostatní týmy poté hrály ve skupině o 9.až 14.místo. Hrálo se na třech hřištích a k zápasům nastoupilo celkem 135 hráčů. Téměř tři stovky diváků viděly celkem 67 zápasů a některé byly velmi pohledné. Hrálo se za velmi teplého počasí, které panovalo po celý turnaj. Pořadatelé měli trochu smůlu při vyhlášení, jehož druhou polovinu narušila bouřka. Ale zhruba po deseti minutách se nakonec podařilo ceny předat, i když trochu v bojových podmínkách.   

Sedm hodin bojů přineslo toto konečné pořadí:

  1. TJ Červený Kostelec
  2. SK Jičín
  3. Bohemians Praha 1905
  4. TJ Sokol Kněžmost
  5. FC Vrchlabí
  6. SKSemily
  7. Sokol Doubí
  8. Sokol Ruprechtice
  9. FA Jablonec 2012
  10. Dolnobousovský SK
  11. FK Turnov
  12. FK Železný Brod modří
  13. FK Železný Brod oranžoví
  14. 1. FC Nová Paka

     Organizace turnaje byla perfektní, což ocenila většina přítomných. Tímto by fotbalový klub chtěl poděkovat všem sponzorům, kteří se podíleli na pořádání 44. ročníku turnaje „ O skleněný míč“.

    Partneři turnaje:  informační centrum Železný Brod, p. Radek Hubáček, p. Jaroslav Kuželák, p. Jiří Strnad, pivovar Rohozec, Nápojka a občerstvení U klokana – p. Jan Tempel, Řeznictví Drda, Řeznictví Bukvic, Tfnet s.r.o., Sklo Dáša – manželé Votrubcovi, Sklo Suchánek – p. Jiří Suchánek

Vyhledávání