Oficiální stránky FK Železný Brod z.s.

9.6.2013 Kokonín - FK ŽBS Železný Brod B

12.06.2013 14:03

9.6.2013

Kokonín - FK ŽBS Železný Brod B   2:1 (2:0)

     V úvodu utkání působil hostující celek jistějším dojmem, lépe kombinoval, byl aktivnější na balonu a předčil domácí v nasazení. Nicméně žádné velké šance si hosté nevytvořili, nejvíce hrozili díky výškové převaze z dlouhých autů. Po čtvrthodině hry udělili kokonínští lekci z produktivity, když Mrklas chytře prostrčil míč za obranu Brodu a zabíhající Míra Šilhán propálil gólmana - 1:0. Po brance byli domácí na koni a převzali otěže utkání. Po pár náznacích šancí a neuznané brance Šilhána z ofsajdu se po kombinaci uvolnil na pravé straně Doubek, balon posunul na nabíhajícího Šilhána a ten vsřelil svou druhou branku v zápase - 2:0.
     Po přestávce se na hřišti spíše bojovalo, než aby se
hrál pohledný fotbal. Na vině bylo zejména počasí, kdy silný déšť hráčům komplikoval život. V poslední dvacetiminutovce se Brod snažil o zvrat a díky tlaku na domácí branku vytěžil pokutový kop, který ale Petr Kuhn poslal těsně mimo branku. Alespoň čestný úspěch zaznamenali hosté po rohovém kopu, kdy ze skrumáže před brankou uklidil balon do sítě Hadač. V závěru již kokonínští výsledek ubránili a udrželi tři body doma.

Branky: 15. a 33. M. Šilhán - 85. Hadač.

Rozhodčí: Hnětynka. ŽK: 2:1. Diváků: 30.

Kokonín: Spanilý - Malý (82. Duštíra), Chroustovský, Mokráň, Štichauer - Doubek, Berndt, Mrklas, J, Šilhán - Maixner (89.´ Chuchla), M. Šilhán.

Žel. Brod B: Kopal - Halama, Hadač, Hlubuček (Tunka), Mařík (Bezstarosta), Havlíček, Makula, Picek, Pala, Kuhn, Maryško

Vyhledávání